Uw steun is onmisbaar

De steun van de vrienden is onmisbaar voor Expertisecentrum Euthanasie. Uw bijdrage zorgt voor continuïteit, ontwikkeling en innovatie van de zorgverlening en de organisatie.

Ontwikkelingen rondom corona-crisis

De recente ontwikkelingen rondom het corona-virus hebben ook invloed op onze vriendenbijeenkomsten. De bijeenkomsten in Zwolle (13 maart), Den Haag (24 april) en Amersfoort (15 mei) gaan niet door en worden op een later moment ingehaald. De bijeenkomst in Eindhoven (12 juni) gaat onder voorbehoud door. De vrienden blijven telefonisch bereikbaar via 070 891 26 21 (op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur) en per e-mail via vrienden@expertisecentrumeuthanasie.nl

Vrienden van Expertisecentrum Euthanasie

‘Vrienden voor het leven’

Expertisecentrum Euthanasie heeft zo’n 15.000 vrienden. Zij zijn samengebracht in Stichting Vrienden van Expertisecentrum Euthanasie. De vrienden stellen Expertisecentrum Euthanasie dankzij hun bijdragen en donaties in staat activiteiten te ontwikkelen die niet door zorgverzekeraars worden vergoed.

Lees verder
Vriendendagen

Meld u hieronder aan voor de vriendenbijeenkomsten

Goede vriendschap komt van twee kanten en daarom doet Stichting Vrienden van Expertisecentrum Euthanasie graag wat voor haar leden terug. Op speciale vriendenbijeenkomsten krijgen vrienden informatie over Expertisecentrum Euthanasie, haar activiteiten en hoe het er met de organisatie voor staat. Ook lichten medewerkers toe wat zij dankzij uw steun kunnen doen. Op de bijeenkomsten komen ook actuele thema’s rond euthanasie aan bod. Daarnaast ontvangt u drie keer per jaar de nieuwsbrief Vrienden voor het leven. Hierin leest u het laatste nieuws over Expertisecentrum Euthanasie en informatie die specifiek voor de vrienden interessant is.

Vriendenbijeenkomst

Den Haag (geannuleerd)

vrijdag 24 april 2020, 13:00 uur
New Babylon Meeting Center
Anna van Buerenplein 29, 2595 DA Den Haag
Vriendenbijeenkomst

Amersfoort (geannuleerd)

vrijdag 15 mei 2020, 13:00 uur
De Eenhoorn Meeting Center
Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort
Vriendenbijeenkomst

Eindhoven (onder voorbehoud)

vrijdag 12 juni 2020, 13:00 uur
De Gele Kegels Meeting Center
Kennedyplein 1-5, 5611 ZS Eindhoven
Vriendenbijeenkomst

Amersfoort

zaterdag 26 september 2020, 13:00 uur
De Eenhoorn Meeting Center
Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort