Samen verbeteren we de euthanasiezorg in Nederland

Met uw steun kan Expertisecentrum Euthanasie zijn kennis en ervaring blijven delen. Dit is nog steeds hard nodig om het taboe rondom euthanasie te verminderen en stap voor stap de euthanasiezorg een vanzelf- sprekende plek te geven binnen de reguliere zorg in Nederland. Hierdoor worden steeds meer mensen met een euthanasieverzoek gehoord door hun eigen arts.

Word vriend en lees hieronder wat wij u bieden.

Doneer en word vriend

* verplicht veld

Wat bieden wij onze vrienden?

Vrienden ontvangen drie keer per jaar de nieuwsbrief Vrienden voor het leven vol ervaringsverhalen en informatie. Digitaal ontvangen onze vrienden het jaarverslag van Expertisecentrum Euthanasie dat een helder beeld geeft van de werkzaamheden en ontwikkelingen. En uitnodigingen voor onze Vriendenbijeenkomsten waar zij samen met hun introducés van harte welkom zijn.


‘Dank voor deze intense en inspirerende verhalen. Tegenstrijdig maar ik ervaar ze als leven-gevend.’

Een vriend over de nieuwsbrief.

Voorkeur voor anoniem doneren?

Wanneer u vriend wordt vragen wij een aantal persoonsgegevens zodat wij uw donatie kunnen bevestigen en u op de hoogte kunnen houden van ons werk via onze nieuwsbrief, het digitale jaarverslag van Expertisecentrum Euthanasie en de Vriendenbijeenkomsten.

Wilt u liever anoniem doneren dan kan dat via iDEAL. Van de bank ontvangen wij het IBAN-nummer en uw achternaam. Wij kunnen u aan de hand hiervan niet registreren als vriend.

U kunt ook rechtstreeks een donatie doen op ons rekeningnummer NL36TRIO0391104845, ten name van Vrienden van Expertisecentrum Euthanasie.

Mocht u kiezen voor anoniem of rechtstreeks doneren, dan kunnen wij u niet persoonlijk bedanken, wij hebben immers geen persoonsgegevens. Via deze weg willen wij u heel hartelijk bedanken voor uw steun!