Webinar ‘Euthanasie bij psychiatrie’

Als deze editie van de nieuwsbrief bij u in de mailbox verschijnt, kunt u zich nog inschrijven voor het nieuwe webinar ‘Euthanasie bij psychiatrie’ op vrijdag 26 november 2021, 11:00 uur of 14:00 uur. Dit webinar kent hetzelfde programma als het webinar van donderdag 11 november. Tijdens dit webinar gaan we kort in op de stand van zaken bij Expertisecentrum Euthanasie en zal psychiater Gerty Casteelen een verhaal vertellen over een euthanasietraject.

Anders aan dit webinar is dat het deze keer via Zoom gaat en we in subsessies uiteen gaan. Zo is er meer ruimte voor persoonlijke vragen en mooie gesprekken. Natuurlijk is het aan u om de camera aan of uit te zetten. U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar vrienden@expertisecentrumeuthanasie.nl.

Fysieke bijeenkomsten

We kijken er heel erg naar uit om u te zien. Gezien de huidige omstandigheden gaan we gewoon door met onze webinars. Of het in het voorjaar daadwerkelijk lukt om een fysieke bijeenkomst te organiseren, is uiteraard afhankelijk van de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Terugkijken

De laatste fysieke vriendenbijeenkomst was op vrijdag 14 februari 2020, zo’n anderhalf jaar geleden. In de tussentijd hebben we digitaal contact gehouden. In 2021 zijn vier webinars met verschillende thema’s georganiseerd: Euthanasie bij dementie (5 maart); Euthanasie bij een stapeling van ouderdomsaandoeningen (9 april); Euthanasie bij dementie (22 oktober) en Euthanasie bij psychiatrie (11 november).

Deze digitale vriendenbijeenkomsten werden druk bezocht en zeer gewaardeerd. Heeft u een webinar gemist? Geen nood; u kunt de uitzendingen hier terugkijken.