Vriendenbijeenkomst 30 juni 2023

Meld u nu aan!

Nieuwe vriendenbijeenkomst

Op vrijdag 30 juni is er een vriendenbijeenkomst in cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen. De inloop is vanaf 10:30 uur. Het programma start om 11:00 en eindigt om 15:00 uur. Deze bijeenkomst staat in het teken van de onderwerpen euthanasie bij dementie en euthanasie bij stapeling van ouderdomsklachten.

Bestuursleden Pieter Swildens en Trudy van den Berg zullen de bijeenkomst openen, toelichten waarom uw steun zo ontzettend belangrijk is en vertellen hoe het gaat met de projecten die worden gefinancierd door de vrienden. Hierna zal Willeke Stadtman, arts en docent, vertellen over euthanasie bij een stapeling van ouderdomsaandoeningen. Sonja Kersten, bestuurder Expertisecentrum Euthanasie, zal vervolgens de actuele ontwikkelingen toelichten. Na de pauze met verzorgde lunch zal Dominique Rijnja, verpleegkundige en consulent euthanasie, aan de hand van praktijkverhalen uitleg geven over euthanasie bij dementie. Tot slot is er de mogelijkheid om u te laten informeren over periodieke schenkingen en het opnemen van een stichting in een testament door Henk de Graaf van Centrum Nalatenschappen ( https://www.centrumnalatenschappen.nl ).

Voor een gedetailleerde routebeschrijving verwijzen wij u graag naar deze pagina op de website van Antropia.

Aanmelden Vriendenbijeenkomst 30 juni 2023

  • Privacywetgeving
    In verband met de nieuwe privacywetgeving is het noodzakelijk om uw toestemming te vragen om uw persoonsgegevens te verwerken. Wij verwerken uw gegevens om u te kunnen informeren als Vriend van Expertisecentrum Euthanasie en om uw eventuele donaties te kunnen verwerken. Om dit te kunnen doen, maken wij gebruik van de volgende persoonsgegevens: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, IBAN, machtiging en gedane donaties.