Vriendenbijeenkomsten en webinars

Meld u nu aan!

Nieuwe vriendenbijeenkomst

Op vrijdag 2 juni is er een vriendenbijeenkomst in cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen. De inloop is vanaf 13:00 uur. Het programma start om 13:30 en eindigt om 16:30 uur. Deze bijeenkomst staat in het teken van de onderwerpen euthanasie bij dementie en euthanasie bij stapeling van ouderdomsklachten.

U hoort praktijkverhalen van artsen en verpleegkundigen verbonden aan het expertisecentrum, en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Ook is er informatie over periodieke schenkingen en het opnemen van Expertisecentrum Euthanasie in uw testament.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving verwijzen wij u graag naar deze pagina op de website van Antropia.

Aanmelden Vriendenbijeenkomst 2 juni 2023

  • Privacywetgeving
    In verband met de nieuwe privacywetgeving is het noodzakelijk om uw toestemming te vragen om uw persoonsgegevens te verwerken. Wij verwerken uw gegevens om u te kunnen informeren als Vriend van Expertisecentrum Euthanasie en om uw eventuele donaties te kunnen verwerken. Om dit te kunnen doen, maken wij gebruik van de volgende persoonsgegevens: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, IBAN, machtiging en gedane donaties.