Wachtlijst psychiatrie te lijf

Vanwege het tekort aan psychiaters is de wachttijd bij Expertisecentrum Euthanasie voor hulpvragers met een psychische stoornis opgelopen tot twee jaar. Dat moet veranderen. Met uw steun is het expertisecentrum een intensieve campagne gestart.

Lees verder

Vriendennieuws

Even mailen met…Sonja Kersten

Welke gevolgen heeft de tweede coronagolf voor de hulpverlening van Expertisecentrum Euthanasie? Bestuurder Sonja Kersten geeft antwoord.

‘Vanaf 2013 heb ik uw warme steun ervaren.’

Het is een vast onderdeel van de vriendenbijeenkomsten: de bestuurder van Expertisecentrum Euthanasie, vertelt over de ontwikkelingen bij het expertisecentrum. Scheidend bestuurder Steven Pleiter praat u voor de laatste keer bij.

Dankzij uw hulp kunnen we deze projecten realiseren

De stichting Vrienden van Expertisecentrum Euthanasie (VvEE) staat garant voor de continuïteit van het expertisecentrum. “We zijn een vangnet in moeilijke tijden”, zegt bestuurslid Trudy van den Berg. “Door de patiëntenstop gedurende de zwaarste corona-maanden bleek dat ook daadwerkelijk hard

Columns

Corona
Jarenlang werkte ik zonder de aanwezigheid van een minuscuul virus dat ons leven achteloos in de war schopt. Dat voorlopig van geen ophouden weet. Dat zich maar moeizaam laat kennen. Ons voor verrassingen stelt. Dat maakt dat we achter de feiten aan lopen.
Lees verder
Meer Columns

Blijf op de hoogte met onze vriendennieuwsbrief

Ontvang 3 keer per jaar de nieuwsbrief 'vrienden voor het leven' in uw mailbox