Vriendenbijeenkomst

Zwolle (geannuleerd)

Locatie
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle
Datum
vrijdag 13 maart 2020
Tijd
13:00 - 17:00 uur
Aantal deelnemers
160

Update vrijdag 6 maart 2020:
De afgelopen tijd hebben wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden. We willen geen onnodige risico’s nemen. Daarom hebben wij besloten om de bijeenkomst van 13 maart in Zwolle te annuleren. De bijeenkomst wordt op een later moment ingehaald, meer informatie volgt binnenkort.


U hoort alles over de laatste ontwikkelingen bij Expertisecentrum Euthanasie en de euthanasie(zorg) in Nederland. Elke bijeenkomst bestaat uit een algemeen deel en twee subsessies: Euthanasie bij dementie en Euthanasie bij stapeling van ouderdomsaandoeningen. U kunt de subsessies achter elkaar volgen. Ook is er ruim tijd voor het stellen van vragen en gedachtewisseling.

Aanmelden Vriendenbijeenkomsten 2020

  • Privacywetgeving
    In verband met de nieuwe privacywetgeving is het noodzakelijk om uw toestemming te vragen om uw persoonsgegevens te verwerken. Wij verwerken uw gegevens om u te kunnen informeren als Vriend van Expertisecentrum Euthanasie en om uw eventuele donaties te kunnen verwerken. Om dit te kunnen doen, maken wij gebruik van de volgende persoonsgegevens: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, IBAN, machtiging en gedane donaties.