Vriendenbijeenkomst

Den Haag (geannuleerd)

Locatie
New Babylon Meeting Center
Anna van Buerenplein 29, 2595 DA Den Haag
Datum
vrijdag 16 oktober 2020
Tijd
13:00 - 17:00 uur
Aantal deelnemers
160

Er is besloten om alle bijeenkomsten in 2020 te annuleren. We willen geen onnodige risico’s nemen voor onze vrienden en medewerkers. In plaats van de bijeenkomsten verschijnt eind september een extra editie van onze nieuwsbrief Vrienden voor het leven, waarin we zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Heeft u een vraag voor een arts, een verpleegkundige of de bestuurder van Expertisecentrum Euthanasie? Een vraag voor het bestuur van de Stichting VvEE? Laat het ons weten!

De vrienden blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar zoals u dat van ons gewend bent. Bel 070 891 26 21 (op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur) of stuur vóór 1 augustus 2020 een e-mail naar vrienden@expertisecentrumeuthanasie.nl.

Aanmelden Vriendenbijeenkomst 28 oktober 2023

  • Privacywetgeving
    In verband met de nieuwe privacywetgeving is het noodzakelijk om uw toestemming te vragen om uw persoonsgegevens te verwerken. Wij verwerken uw gegevens om u te kunnen informeren als Vriend van Expertisecentrum Euthanasie en om uw eventuele donaties te kunnen verwerken. Om dit te kunnen doen, maken wij gebruik van de volgende persoonsgegevens: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, IBAN, machtiging en gedane donaties.