Vriendenbijeenkomst

Den Haag (geannuleerd)

Locatie
New Babylon Meeting Center
Anna van Buerenplein 29, 2595 DA Den Haag
Datum
vrijdag 24 april 2020
Tijd
13:00 - 17:00 uur
Aantal deelnemers
160

U hoort alles over de laatste ontwikkelingen bij Expertisecentrum Euthanasie en de euthanasie(zorg) in Nederland. Elke bijeenkomst bestaat uit een algemeen deel en twee subsessies: Euthanasie bij dementie en Euthanasie bij stapeling van ouderdomsaandoeningen. U kunt de subsessies achter elkaar volgen. Ook is er ruim tijd voor het stellen van vragen en gedachtewisseling.

De bijeenkomsten in Zwolle (13 maart), Den Haag (24 april) en Amersfoort (15 mei) gaan niet door en worden op een later moment ingehaald. De bijeenkomst in Eindhoven (12 juni) gaat onder voorbehoud door. We houden u op de hoogte.

De vrienden blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar zoals u dat van ons gewend bent. Telefonisch via 070 891 26 21 (op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur) en per e-mail via vrienden@expertisecentrumeuthanasie.nl

Aanmelden Vriendenbijeenkomsten 2020

  • Privacywetgeving
    In verband met de nieuwe privacywetgeving is het noodzakelijk om uw toestemming te vragen om uw persoonsgegevens te verwerken. Wij verwerken uw gegevens om u te kunnen informeren als Vriend van Expertisecentrum Euthanasie en om uw eventuele donaties te kunnen verwerken. Om dit te kunnen doen, maken wij gebruik van de volgende persoonsgegevens: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, IBAN, machtiging en gedane donaties.