Hoe wilt u contact houden?

Het bestuur van de stichting Vrienden van Expertisecentrum Euthanasie is benieuwd: zou u naar een vriendenbijeenkomst – uiteraard coronaproof georganiseerd – komen? En wat vindt u van een webinar?

Het bestuur wil ook tijdens de coronapandemiemet u in contact blijven. Dat kan op verschillende manieren; we horen graag wat ú wilt. Stel, we organiseren vriendenbijeenkomsten volgens de richtlijnen van het RIVM, met maximaal 30 personen (inclusief enkele bestuursleden, sprekers en medewerkers) op een locatie waar de 1,5-meter regel goed toepasbaar is, zou u zich dan hiervoor opgeven? Bij voldoende belangstelling organiseren we met alle plezier een vriendenbijeenkomst zoals u van ons gewend bent: u hoort alles over de laatste ontwikkelingen bij Expertisecentrum Euthanasie en de euthanasiezorg in Nederland, u hoort verhalen uit de praktijk en uw vragen worden beantwoord. Via de bon op deze pagina kunt u uw interesse hiervoor kenbaar maken.

Thuis
We zijn ook benieuwd hoe u denkt over een virtuele vriendenbijeenkomst. Een zogenoemd webinar. U kunt dan live, op een vastgesteld tijdstip, thuis, vanaf uw eigen computer, tablet of laptop het hele programma volgen, waarbij ook gelegenheid is om via een chatbox vragen te stellen. U heeft alleen een goede internetverbinding nodig. We sturen u vooraf een link waarmee u het programma kunt volgen. Uiteraard ontvangt u ook een duidelijke handleiding.

We horen graag van u.

We horen graag van u; hoe wilt u contact houden met de stichting Vrienden van Expertisecentrum Euthanasie? Kruis aan wat voor u van toepassing is. U kunt meerdere voorkeuren opgeven.
  • Privacywetgeving
    In verband met de nieuwe privacywetgeving is het noodzakelijk om uw toestemming te vragen om uw persoonsgegevens te verwerken. Wij verwerken uw gegevens om u te kunnen informeren als Vriend van Expertisecentrum Euthanasie en om uw eventuele donaties te kunnen verwerken. Om dit te kunnen doen, maken wij gebruik van de volgende persoonsgegevens: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, IBAN, machtiging en gedane donaties.